Poengdeling i åpningskampen

Det ble poengdeling i åpningskampen i PostNord-ligaen mot Arendal. Etter en sesongoppkjøring preget av dårlige baneforhold og mange skader var mange i og rundt laget spente på hvordan ståa var.

Selv om det etter hvert skulle vise seg at det ikke sto til så aller verst kunne det sett stygt ut allerede før minuttet var gått. Arendal gikk rett i angrep og før twitter hadde fått vite at kampen var i gang var det kaos i Nardofeltet som etter hvert førte til en avslutning som Henrik Bakke heldigvis gikk i blokka og trillet i hendene på keeper Henrik Bakke. Det gikk ikke mange minuttene før Arendal fikk straffespark da nevnte Bakke rev ned en Arendalspiller inne i feltet, men Bakke gjorde det mer enn godt igjen i og med at han reddet både straffen og returen.

Arendal mistet litt av initiativet i kampen etter straffemissen og etter 14 min. fikk Nardo frispark inne på Arendals halvdel. Ballen blir slått inn og lander etter hvert i føttene på Eirik Trondsen som får avsluttet fra 7 meter. Avslutningen gikk rett på keeper. Resten av 1. omgang bølget frem og tilbake. Mange halvsjanser til begge lag, men det ble med det.

Nardo tok føringen i starten av 2.omgang og var på et par halvfarlige visitter inne i Arendals 16 meter, men etter 54 min fikk Arendal en stor sjanse som ble reddet på strek av en Nardoforsvarer. Arendal tok mer og mer over utover i 2.omgang og produserer cornere på løpende bånd. Det ble etter hvert noen skumle situasjoner ut av det, men Nardo fikk ryddet unna hver gang og kampen ebbet ut med 0-0.

Alt i alt et helt greit resultat. Nardo bør absolutt si seg mest fornøyd med resultatet, men gutta kjemper i 90 minutter og Arendal klarte rett og slett ikke å produsere nok store sjanser til at dette skal kunne omtales som noe i nærheten av et ran. Neste kamp for Nardo er borte mot Orkla på Onsdag klokken 18:00

Laget:

Henrik Bakke - Jarl Magnus Knutsen, Vebjørn Vinje, Lars Arne Togstad, Mats Nikko van der Weel -Morten Strand, Eirik Trondsen, Bendik Lysvåg - Christoffer Engan, Arne Gunnes, Amund Vingelen (Sander Nordeide - 60')