Høydramatiskte sluttminutter!

Det ble med 1 poeng hjem i bagasjen fra Bryne stadion. Før kampen hadde vi sikkert slått til om vi hadde blitt tilbudt det, men etter å ha ledet 3-1 med 8 minutter igjen å spille føles det mildt sagt bittert å ikke sitte igjen med full pott.

Nardo gikk opp i ledelsen etter 26. minutter etter å ha presset Bryne til å gi corner på sin høyre side. Christoffer Engan tok som vanlig corneren og traff foten til Jørgen Bjerve som bredsidet ballen i mål fra 5 meter. Kun et par minutter etterpå rullet Bryne opp på høyrekanten, slo inn på bakre stolpe og fikk headet ballen tilbake på fremste stolpe der Omar el Ghaouti fikk stå alene og sette inn utlikningen. Stillingen sto seg til pause etter en forholdsvis jevnspilt første omgang.

I andre omgang starter Nardo best og skaper et par halvsjanser før Arne Gunnes får satt inn sitt første for dagen. Nardo tørr å stå høyt i det Bryne får innkast inne på sin halvdel i det 54. spilleminutt. Ballen kastes til Mads Bøgild som slår en stygg tversoverpasning rett til Arne som fra 16 meter setter ballen til side for en utrusende Igor Spiridonov i Brynemålet på første touch.

Bryne må igjen jage utlikning og skaper en stor sjanse etter 60 minutter da Nardo mister ballen høyt i banen. Bryne fosser i angrep og da Sander Nordeide sklir kommer målscorer el Ghaouti gjennom på venstrekanten. Han slår tversover til Erik Rosland som feilberegner spretten og blåser ballen over i det han avslutter på første touch alene med keeper Henrik Bakke.

Etter 70 minutter vinner nevnte Nordeide ballen inne på egen halvdel og parkerer det som er av Brynespillere nedover høyrekanten før han kommer seg inn i 16 og legger ut til Arne Gunnes som bredsider inn 1-3 utagbart for keeper. Høy klasse av både Nordeide og Gunnes der!

Bryne har mye ball etter dette, men Nardo virker å ha høvelig grei kontroll inntil Bryne kommer seg inn i 16 på sin høyre side og slår et lavt innlegg på bakre stolpe. Vebjørn Vinje med nesa mot eget mål prøver å hælflikke ballen bort fra den jagende Brynespilleren, men roter i stedet ballen i eget mål til 2-3. Et par minutter etterpå er det utrolig nære på å bli selvmål i andre enden av banen da Mads Bøgild header ballen i egen stolpe, men i stedet skulle det være Nardo som setter inn dagens andre selvmål da Brynes Erik Rosland kommer seg til dødlinja på venstresiden og prøver å slå inn på bakre men i stedet treffer et Nardobein slik at ballen triller i mål. Kampen ender dermed 3-3, noe ingen av lagene så ut til å være særlig fornøyde med etter kampen.

Trener Tormod hadde følgende å si etter kampen:

«Fantastisk bra offensivt i dag. Å score 3 mål borte mot Bryne er utrolig bra. Vi står opp skikkelig som lag og i dag viser vi at vi har tatt store steg i det offensive spillet også på bortebane. Slipper ikke til mer enn 5-6 sjanser imot, men dessverre mye stang ut på slutten hvor vi slipper inn to mål siste 10 min etter to selvmål. Bra med poeng på Jæren, men likevel en stor bismak at vi ikke reiser hjem med full pott i en kamp vi i store perioder dominerer.»

Høydepunkter fra kampen ser du her: