KNEPENT TAP FOR DAMELAGET

Tapte mot Byåsen på Dalgård

2 DIV. BYÅSEN KF 2 VS NARDO

1-0 49 min.

Det ble et knepent tap for Nardo igår mot Byåsen på Dalgård. Det lå nok ganske mye prestige i lufta, kanskje mest for Byåsen, det kunne vi tydelig lese av spillerne deres. Vi spiller en god kamp mot et Byåsenlag som nok presterte årsbeste og som denne sesongen har hatt en tung start, tror nok mange lag vil få merke at de er i siget nå.

I første omgang er vi helt på høyde med hjemmelaget, vi eier midtbanen men på topp blir vi litt for lite gjenombruddshissige, blir litt nølende og mot et lag som er aggressive i presset funker det dårlig,vi pådrar oss mange unødvendige brudd høyt i banen og vi blir løpende litt imellom.

Byåsen scorer ganske kjapt etter hvilen og det virker som lufta går litt ut av Nardo laget etter dette, vi er flere ganger frempå og nære ved å score, men bare nære..

Vi fremstår mye mere som et lag idag enn i tidligere kamper, men vi mangler litt på ettertrykk, blir stående litt for mye bak og blir dermed litt baktunge.

Tross i tapet ser vi mye positivt i laget idag. Dette må vi ta med oss inn i neste kamp som er mot Molde i Nissekollen. Da vil vi nok trenge masse energi og mye positivitet.