NARDO 2 DAMER MED NY SEIER

Seier mot Nidaros

4.DIV NARDO 2 VS NIDAROS 5-1 (1-0)

1-0 35 min. Nora ass. Live

2-0 63 min. Live ass Kristin

3-0 72 min. Live

4-0 74 min Frida ass Nora

5-0 86 Min Live ass Frida

5-1 88 min

Nardo vartet opp med til tider glimrende angrepsfotball da Nidaros ble sendt hjem uten poeng i Nissekollen igår kveld.

Det tok litt tid før vi fant tonen men fra 1-0 scoringen kom og ut kampen var det nok bare et lag på banen.

Kveldens hovedperson må nok sies at ble Live Kaski Helldal, med sine 3 scoringer i sin debut i Nardotrøya. Live som er på utlån til oss fra Tr. h.ørn. vil bli en klar forsterking av vårt 2.div.lag. Hun vil få sin debut i 2.div.mot Molde neste lørdag.

Hun var en konstant trussel på vår venstre kant, med sugende løp, gode innlegg, scoringer og ass. kan det ikke bli bedre i en debut.

Må ikke glemme de andre målscorerne heller, Nora scorer sikkert på et knallhardt skudd fra 16 m, etter glimrende forarbeid av nettopp Live, Frida kommer også på scoringslista etter å bli satt opp av Nora knaller hun inn 4-0 via tverrligger og stang inn.

Morsom kveld i Nissekollen igår.