AMALIE GIR SEG I NARDOTRØYA

En bauta gir seg på damelaget

AMALIE GIR SEG I NARDOTRØYA

Amalie Leirvik, mangeårig bauta på Nardos damelag, er ferdig med sin utdannelse og drar hjem til Sandnessjøen for å starte i ny jobb som lærer.

Amalie kom til oss i 2015, samtidig som hun begynte på sin lærerutdannelse her i Trondheim. Hun kom på trening i Nissekollen og lurte på om vi hadde bruk for henne på damelaget, som da spilte i 4.div.,og har siden vært med på en fantastisk reise fra 4.div., 2år i 3.div.og opp i 2.div.

Amalies karriere i Nardo oppsummert blir slik :

2015 (4div) 13

2016 (3div) 11

2017 (3div) 9

2018 (2div) 1

2 kretsmesterskap +en drøss med kamper for Nardo 2, og noen for junior som overårig.

Sandnessjøen får tilbake en komplett spiller som de helt sikkert får veldig god nytte av.

Vi ønsker å takke Amalie for den tiden hun har vært hos oss og vi takker Sandnessjøen for at vi fikk låne henne i disse fire årene. Vi ønsker henne lykke til videre i sin karriere både på fotballbanen og i sin nye jobb.