Nardo - Stjørdals Blink

Det ble dessverre tap i årets første lokaloppgjør.

Etter en god sluttspurt endte det til slutt med 1-2 tap mot Stjørdals Blink. Det var nok Blink som kom best i gang i går. De var nære på å få tredd igjennom både Stokke og Sollihaug ved flere anledninger, og etter 6 minutter får sistnevnte avsluttet fra 16 meter. Ballen triller mot lengste, og det ble meldt fra Nardobenken at «den går inn!», men Henrik Bakke hadde lengre fingre enn først antatt og fikk fingertuppene på ballen. Etter 14 min får Stokke ballen inne i foran Nardos mål og klinker ballen på volley i tverrliggeren.

Nardo kom bedre med utover i omgangen og var svært nære 1-0 etter halvtimen da Arne Gunnes får et innlegg på bakerste stolpe og får headet fra to meter, men headingen går dessverre utenfor. Går den på mål så har ikke keeper Vordal i Blinkburet sjans! Omgangen ebber ut på stillingen 0-0.

I andre omgang er det Nardo som har mest ball de første minuttene. Det ser ut som intensiteten er skrudd opp et hakk. Bortsett fra et Blinkangrep som ender i et annullert mål for offside er det ingen av lagene som skaper det helt store før Blink får frispark noen meter inne på vår halvdel etter 68 minutter. Ballen slås mot bakerste og tilbake på tvers foran mål hvor Sander Kartum banker inn 0-1. Noen minutter etter slår målscorer Kartum gjennom Sollihaug i bakrom. Sollihaug gjør ingen feil alene med Henrik Bakke og Blink går opp i 0-2.

Nardo setter etter hvert inn Jonas Frøner og legger om til 2 spisser og klarer å sette ett visst press mot Blinkmålet. Etter 83 minutter scorer Arne Gunnes sitt fjerde seriemål for året da han header inn en corner. Vi flytter folk opp i banen, men klarer ikke å få inn utlikningen og Blink tar med seg alle 3 poengene hjem.

Her kan du se høydepunktene fra kampen:

Kampinfo: