NOK ET KNEPENT TAP FOR DAMELAGET

12 min gult kort Anne

19 min gult kort Emma

33 min. 0-1

Det ble nok et knepent tap for Nardo jentene i Nissekollen idag.Dette var kampen der vi absolutt burde vinne for å holde følge med lagene som ligger midt på tabellen, men som så ofte tidligere denne sesongen så har vi ikke fru fortuna med oss, stang ut og atter stang ut, vi har sjanse på sjanse men ballen vil ikke i mål, det skal sies at Orkanger nok bør takke sin keeper for at de fikk med seg alle poengene idag.

Det ble en meget jevnspilt og spennende kamp der sjansestatistikken gikk klart i favør hjemmelaget. Men for å vinne fotballkamper må det scores mål. Vi må bare fortsette å ha tro på det vi driver med og ikke forledes til å forandre, så kommer nok resultatene, for jentene sto på idag og vi hadde virkelig fortjent en seier.

Det blir tøft i de to siste kampene før ferien nå, neste helg skal vi til Ålesund igjen for å møte Herd, et Herdlag som det er fullt mulig å plukke poeng mot og siste kamp før ferien er Tr. h.ørn.. Det er mange kamper igjen og mange poeng som skal deles ut, vi må bare stå på.