DAMELAGET TOK POENG MOT HERD

Poengdeling i Ålesund

2. DIV. HERD VS NARDO 1-1 (0-1)

0-1 22 min. Synne ass. Anna

1-1 85 min.

Mot alle odds, så klarer Nardo å kapre poeng mot Herd idag. Vi hadde for første gang iår lagt opp til å spille kynisk for å demme opp for angrepsbølgene vi visste ville komme. Vi hadde lagt opp til en 4-4-2 formasjon og vi lykkes til de grader med dette..

Herd går ut i hundre og vi blir presset lave men vi står godt imot, og får etterhvert kontringer og når Anna server Synne etter 22 min. gjør hun jobben og setter nydelig inn 0-1, da aner vi at dette ikke er noen umulighet. Vi fortsetter å jobbe godt etter scoringa og Herd blir mer og mer frustrerte,og vi holder ledelsen til pause.

Etter hvilen vet vi hva som kommer, et stormløp mot vårt mål, men vi holder unna, og Herd kommer ikke til de helt store sjansene. Vi holder 0 helt til det 85 min. da scorer Herd på en tvilsom situasjon der ballen nok var over dødlinja før scoring, linjedommer var nok ikke helt på høyde her. Vi spiller disiplinerte hele kampen igjennom og følger taktikken til punkt og prikke.

Vi reiser hjem med et meget viktig poeng idag, etter heroisk innsats av hele laget. Med en snittalder på 19 år og 4 debutanter i Linn, Tina, Anna og Natalia kommer nok dette resultatet overraskende på mange

Nå er det kun en serierunde igjen av vårsesongen og vi har Trondheims Ørn hjemme neste søndag. Da bør vi klare å fylle tribunen i Nissekollen.