Nardo - Egersund

Vi tapte i dag 1-0 mot Egersund og sendes dermed igjen under nedrykksstreken med 2 poeng opp til Brattvåg på trygg plass.

Trener Tormod kunne før kamp avsløre at han hadde planer om å la Egersund sette igang kort fra keeper for så å tørre å sette et tidlig press. Det fungerte i og for seg godt i første omgang som for øvrig var jevnspilt der begge lag fort kunne fått med seg ett mål eller to til pause. Det meste Egersund skaper av farligheter kommer av at de setter stor fart når vi er i ubalanse. Som for eksempel da Egersunds keeper etter 19 minutter setter igang kjapt til venstre back som så måker ballen opp til Bubacarr Sumareh i bakrom. Det tok ikke mange sekundene fra keeper hadde ballen til Sumareh var mer eller mindre alene med vår keeper Henrik Bakke med et par Nardoforsvarere halsende bak. Heldigvis var Bakke tidlig ute og fikk fanget ballen i det Sumareh prøvde å dra av keeper.

Vi er høvelig gode fremover i første omgang og skaper en håndfull halvsjanser i tillegg til at Christoffer Engan brenner til i tverrliggeren rett før pause etter å ha snappet et dårlig tilbakespill. Det ser derfor rimelig lyst ut med tanke på andre omgang og fotografen har derfor tatt oppstilling bak Egersunds keeper for å fange opp scoringene. I stedet er det Egersund som etter 10 trøtte minutter i andre omgang begynner å skape sjanser. Etter å ha vært nære på ved et par anledinger får de straffe i det 60. minutt og Sumareh setter inn 1-0 i hjørnet nede til venstre for Henrik Bakke.

Vi legger etter hvert om til en 334-formasjon i håp om å få til en utlikning, men klarer ikke å skape det helt store og kampen ebber dessverre ut med tap. Egersund tar dermed med seg 3 viktige poeng og siger fra oss på tabellen.

Tormod sier følgende om dagens kamp:

-Synes vi gjør en veldig bra 1 omg. Vi gjør som planlagt, er gode i presset og er god i duellspillet som igjen gjør at vi får kampen inn i vårt spor. Vi spiller tidvis godt offensivt med god variasjon. Kommer oss mye rundt på kantene, skaper noen farligheter med skudd i tverrligger bla. Vi bestemmer oss i pausen om å fortsette på samme måte og har stor tro på at vi skal få uttelling. Men dessverre framstår vi som er helt annet lag. Presset sitter ikke defensivt, vi taper dueller, gjør enkle feil med ball som naturligvis fører til at kampbildet snur. Det skjer i stor grad pga. vår opptreden, og ikke fordi Egersund framstår så veldig bra etter mitt syn. Men vi må opp på hesten så fort som mulig, få en god treningsuke og avslutte vårsesongen i Stavanger med en god prestasjon og et godt resultat. Vi kan ikke sette oss ned å synes synd på oss selv nå, det er det siste vi trenger. Nå skal kampen analyseres, så må vi lære av det som skjer mellom 45-75 min og jobbe hardt for at det ikke skal skje igjen.

Høydepunkter fra kampen ser du HER

Kampfakta: