Viktig og særdeles deilig seier mot Brattvåg!

Vi vant i dag fullt fortjent 1-0 mot Brattvåg og klatrer dermed forbi dem på tabellen.

At sommerpausen hadde gjort Nardoguttene godt kunne man se umiddelbart. Vi gikk rett i strupen på Brattvåg og hadde allerede etter 2 minutter beleiret deres 16-meter og skapt 3 hjørnespark. Vi fortsatte å holde initiativet og holdt ballen inne på Brattvågs halvdel kun avbrutt av en stor Brattvågsjanse da de får slått inn fra sin høyre side og ballen regelrett treffer spissen som står på kloss hold og triller utenfor. Helt på slutten av første omgang slår Christoffer Engan et nydelig innlegg som Jarl M Knutsen header utagbart for keeper og i mål. Fullt fortjent 1-0 ledelse til pause!

Vi har også inititativet i kampen i store deler av 2. omgang og hadde flere muligheter til å punktere kampen. De siste 7-8 minuttene flytter Brattvåg opp folk og klarer å sette ett visst press på oss, men vi rir av stormen og tar med oss 3 deilige, viktige og ikke minst fortjente poeng i høstsesongens første kamp. Neste kamp er borte mot Hødd på Høddvoll den 29.Juli.

Her er trener Tormods tanker om kampen:

"Synes at vi i dag som lag fremstår veldig sånn vi har ønsket over lang tid. Vi leverer årsbeste og er gode på de fleste spillfasene. I forkant var fokuset enkelt; løpe mest, duellere best og få til vårt eget spill mtp motstander. Det synes jeg vi lyktes veldig med. Veldig solid defensivt både i høyt og lavt press, gode i 1F-rollen og kampen om midtbanen ble avgjørende. Offensivt synes jeg vi opptrer bestemt og tydelig. Brattvåg ligger i 3-5-2 når vi får overganger og vi klarer å utnytte store rom i bakerste ledd. I vårt etablerte angrepsspill møter vi et kompakt 5-3-2 forsvar, vi har gode spillvendinger, kommer oss høyt i banen med backer  for innlegg med mye spillere i boksen. Vi visste på forhånd at Brattvåg sin store svakhet var forsvar av egen boks og det er ekstra gledelig at både målet og de fleste sjansene våre kommer etter spillsituasjoner vi så for oss i forkant. 7-1 i målsjanser forteller vel at 3 poeng var fortjent i dag. Samtlige spillere blør virkelig for hverandre og viser en herlig moral, samtidig må vi opp med effektiviteten. Jeg synes ut fra kampbildet av det er unødvendig at den lever helt inn egentlig. Det må vi jobbe med og bli bedre på i fortsettelsen."

Høydepunkter fra kampen ser du HER

Kampfakta: