Tap i Arendal

Vi gikk på høstsesongens første tap i Arendal.

Allerede etter 5 minutter gikk Arendal opp i 1-0. Christoffer Engan utlignet på straffe etter 38 minutter og pauseresultatet ble dermed 1-1. 2. omgang starter som den første, og vi kommer igjen under etter 5 minutter. Vi er nære på å få med oss poeng da ballen smeller i Arendals tverrligger på overtid, men må dessverre reise hjem med 2-1 tap.

Høydepunkter fra kampen ser du HER

Tormod har følgende å si i etterkant av kampen:

«Vi gjør igjen en bra bortekamp i mange spillfaser synes jeg. Etter en noe famlende innledning hvor vi kommer under 1-0 hever vi oss og er det førende laget. Vi spiller mye i etablert angrep samt har flere gode overganger siste 30 min av 1 omg. Vi visste på forhånd at vi har mer tempo i laget enn dem og i perioder henger de ikke med. Arendal slår stort sett bare langt mot 2 spisser. Enkelt og direkte spill som jeg hadde forventet at vi taklet bedre. Vi får en skikkelig vitamininnsprøytning rett før pause og utligner til 1-1 på straffe. I pausen blir vi enige om at her er det mulighetenes marked og fortsette som vi avslutter 1 omg. Men vi er dessverre på hælene og kommer under 2-1 etter innlegg, scoringen blir godkjent til tross for at spissen slår ballen i mål med hånda slik våre spillere ser det. Derfra blir noe oppjaget, lite flyt og en oppstykket omgang. Vi legger om til 3-3-4 og kjører fullstendig mot slutten. Blant annet ett skudd i tverrligger fra kort hold og de har redning på strek. Jeg synes poengdeling hadde vært rettferdig ut fra spill og sjanser, men vi er ikke dyktige nok der kamper avgjøres denne gangen dessverre. Nå ser vi fram mot en god treningsuke og neste kamp mot serieleder Skeid hjemme lørdag 11 august.»

Kampfakta: