Nardo Fotballklubb

Hovedpartner

Nardo Fotballklubb ønsker å tilknytte seg en hovedpartner. Partneren vil få muligheter for å synliggjøre sine tjenester/produkter på vårt anlegg i Nissekollen, inn mot alle våre aktive 450 spillere, 50 trenere, 100 hjelpetrenere/oppmenn og over 1000 foreldre.

Avtalen forplikter Nardo Fotballklubb til å gjennomføre innkjøp hos hovedpartneren og gi partneren tilgang til «hele klubben» med dens medlemmer, partnere og frivillige.

Som hovedpartner gis det:

• Bransjeeksklusivitet.
  • Banenavn på Hovedbanen (f. eks. Mega Coop Arena «Nissekollen»).
  • Egen kombinasjonslogo: "Offisiell Nardo Fotballklubb hovedpartner".
  • Draktreklame på alle årganger.
  • Arenareklame på Hovedbanen (Nissekollen 11’er bane).
  • Omtale / logo med link på vår nettside, kampprogram og sosiale plattformer.
  • Logo på brevark/info som sendes pr. brev/e-post.
  • 1/1 side annonse i vårt sesongblad.
  • 20 stk. sesongkort damer og herrer senior.
  • Omtales via speaker og lydfilannonsering ved senior a-kamper (x-seriekamper i år for herrer og damer) samt alle våre arrangementer.
  • Invitasjon til «trener-peptalk» 30 minutter før kampstart.
  • Stand på klubbens arrangementer gjennom sesongen.
  • Fri bruk på hverdager etter avtale av vårt moderne kurs- og konferanserom i klubbhuset.
  • Gjennomføring av temamøter i samarbeid med Nardo Fotballklubb for å beholde og skaffe nye kunder for partneren.
  • Tilgang til «alle medlemmer» etter nærmere avtale.
  • Utarbeidelse av et skreddersydd forretningsmessig samarbeidskonsept.
  • Medlem av Nardo Fotballklubbs «Nardo-forum». Dette er et forum for og av alle samarbeidspartnere. Dette forumet vil ha en et utvalg som er representert av både klubbens frivillige og partnere.

Pris: etter avtale                     Avtaletid: etter avtale

Spørsmål kan stilles til Nardo Fotballklubb ved markedsutvalget i klubben.

Fredrik 91851320​ fredrik@nardofotball.no eller Snorre 46544104 snorre@nardofotball.no

NARDO FK
POSTBOKS 1632