Nardo Fotballklubb

Spillerpartner

Nardo Fotballklubb ønsker å tilknytte seg mange ulike partnere. Våre partnere vil få muligheter for å synliggjøre sine tjenester/produkter på vårt anlegg i Nissekollen, inn mot alle våre aktive 450 spillere, 50 trenere, 100 hjelpetrenere/oppmenn og over 1000 foreldre.

Avtalen forplikter Nardo Fotballklubb til å gi spillerpartneren tilgang til «hele klubben» med dens medlemmer, partnere og frivillige.

Som spillerpartner gis det:

• Logo på spillerens treningsjakke/genser f. eks. Ola «Trail Auto» Olsen.
  • Spillerpresentasjon på våre hjemmekamper.
  • Spillerpresentasjon i sesongbladet.
  • Hvert kampprogram
  • Omtale / logo med link på vår nettside og sosiale plattformer.
  • 4 stk. sesongkort seriekamper damer og herrer senior.
  • Omtales via speaker og lydfilannonsering ved senior a-kamper (x-seriekamper i år for herrer og damer) samt alle våre arrangementer.
  • Invitasjon til «trener-peptalk» 30 minutter før kampstart.
  • Medlem av Nardo Fotballklubbs «Nardo-forum». Dette er et forum for og av alle samarbeidspartnere. Dette forumet vil ha en et utvalg som er representert av både klubbens frivillige og partnere.

Pris: kr. 2500,- + mva.               Avtaletid: etter avtale

Spørsmål kan stilles til Nardo Fotballklubb v/ marked i klubben.

Snorre 46544104 / snorre@nardofotball.no eller Fredrik 91851320 / fredrik@nardofotball.no

NARDO FK
POSTBOKS 1632