BYÅSEN TF - NARDO FK

Den 25 mai spiller vi bortekamp mot Byåsen FT, på Byåsen Arena. Kampen starter kl. 16.00. Møt opp og hei frem laget!!

Kommer

Lokaloppgjør i Nissekollen

Se lokaloppgjøret mellom Nardo FK - Ranheim Elite Fotball, NM 2.runde, onsdag 22.mai kl 18:00

Uavgjort mot Levanger

Kun få minutter før dommeren blåste av kampen kom utligningen til glede for mange av de fremmøtte.

Flotte tilbud i anledning 30-års jubileum!

Nor-Contact feirer med en rekke flotte tilbud som varer frem til den 1. juni. Ta turen innom og sikre deg noen godbiter!

17 mai-feiring 2019

Nardo Fotballklubb stiller i borgertoget og vi oppfordrer alle våre medlemmer til å bli med på feiringen! Oppmøte er kl. 12.45 i Ytre kongsgård. Se etter Nardo-fanen!

SEIER TIL J17 OVER MELHUS

Flott levert av våre talentfulle jenter

1.RUNDE NM FOR KVINNER NARDO FK - GRAND BODØ FK

Onsdag 1.mai i Nissekollen

Søndagens seriekamp utsatt grunnet flystreik!

Kampen mellom Nardo og Bryne er dessverre utsatt til Torsdag 06.06. Mer info kommer.

SERIESTART FOR DAMELAGET

Nardo - Kil/Hemne i Nissekollen tirsdag kl. 19.30.