Verktøy til dugnaden

Til dugnaden i helga trenger vi diverse verktøy. Ta gjerne med sag, drill, hammer, brekkjern og liknende.

Ny daglig leder i Nardo FK.

I forbindelse med at daglig leder Sten Stensrud har sagt opp sin stilling i Nardo Fotballklubb med virkning fra 01.01.2019 vil styret i tiden fremover jobbe med å finne en erstatter. Spørsmål vedrørende utlysning etter en ny daglig leder kan rettes til styreleder Elin Stensen.

Dugnad i Nissekollen 17-18 november

Det er på tide å klargjøre anlegget til vinteren. Vi møtes i Nissekollen lørdag og søndag!

Dårlige lysforhold på Nissekollen!

Vi beklager at det over tid har vært dårlige lysforhold på 7'er og 11'er bane. Når det gjelder 7'er banen er det skiftet lyspærer, men på lysene mot hoppbakken er det dessverre kabelbrudd i bakken, noe Trondheim kommune får ta seg av til banen åpner igjen 01.04.19. På 11'er banen er det skiftet lys, flere lyspunkter har hatt kabelfeil, dette skal nå være rettet. Et gjennstående problem er nå overgangen kl.19.30, da er det ennå problemer i forhold til treningslyset og timer. Arbeidet fortsetter til alt er ok!

Nardo - Hødd

Fornyet 2.divisjonskontrakt! Sak fra adressa.no.

Vi har fått tillatelse til å publiserer denne saken fra adressa.no etter seieren borte mot Brattvåg. Siste kamp i PostNord-ligaen 2018 spilles i Nissekollen lørdag 27. okt kl. 13:00. Møt opp og hyll guttene!

Brattvåg - Nardo

Nardo - Vidar

Stem på NARDO - klubben i mitt hjerte!

Norges idrettsforbund, SpareBank1, P4 og Dagbladet sparket i gang "Klubben i mitt hjerte" lørdag 13. oktober. Kampanjen deler ut en halv million kroner frem til fredag 26. oktober!

Poengdeling mot Egersund

Det ble til slutt 2-2 mot Egersund. etter at vi lå under 2-0 til pause.