Brattvåg - Nardo

Vi møter Brattvåg borte til viktig kamp i PostNordligaen i morgen. Med to kamper igjen i årets sesong ligger vi over nedrykksstreken med 2 poeng ned til nabo Stjørdals-Blink som ligger under streken. Spenningen er til å ta og føle på!

Nardo - Vidar

Stem på NARDO - klubben i mitt hjerte!

Norges idrettsforbund, SpareBank1, P4 og Dagbladet sparket i gang "Klubben i mitt hjerte" lørdag 13. oktober. Kampanjen deler ut en halv million kroner frem til fredag 26. oktober!

Nardo - Vidar

3 ganger før har vi møtt Vidar. I vårkampen var vi nære på å ta vårt første poeng, men et seint baklengsmål gjorde at vi til slutt måtte reise hjem med 2-1 tap i sekken. På søndag gjelder det som det aldri før har gjalla! Med 3 kamper igjen ligger Vidar under nedrykksstreken med 24 poeng. 3 poeng bak oss. Vel møtt til en thriller av en fotballkamp! Avspark kl. 15:00. Åpen kafe fra 12:30.

Poengdeling mot Egersund

Det ble til slutt 2-2 mot Egersund. etter at vi lå under 2-0 til pause.

TRONDHEIMS ØRN BLE FOR STERKE FOR DAMELAGET I SERIEAVSLUTNINGA

Men alt håp er ikke ute.

Champions Academy i høstferien.

8.-10. Oktober arrangerer Coerver i samarbeid med Nardo FK Champions Academy i Nissekollen for årsklassene 2004-2012. Begrenset antall plasser!

TREKNING NARDOLOTTERIET 2018

Se premieliste for årets loddsalg, vinner bes ta kontakt med klubben på nardofk@online.no for premieutdeling!

Ellevill dramatikk i Nissekollen.

Etter et fyrverkeri av en fotballkamp og et tosifret antall klasseredninger ender det til slutt 1-1 i kampen mot Vålerenga 2 i PostNord-ligaen.

Fillip Jonassen Mørkved har signert for Nardo!

Fillip kommer fra Ballstad UIL og har scoret 22 mål på 38 kamper for 4.divisjonsklubben. Vi har tatt en prat med Fillip. Se hva han har å si her.