Trener- og lagledermøte for alle lag i Nardo FK den 11. desember kl. 18:00

Innkalling til ekstraordinært årsmøte 20.12.2018 kl 19:00

Trenerforum 5. desember

JULETRESALGET 2018

Da er det snart desember og tid for klubbens årlige juletresalg. Salget starter mandag 10.desember og varer til søndag 23.desember. Vaktlister og ytterligere informasjon kommer i uke 48!

FORTSATT 2.DIV.FOR DAMELAGET

Damelaget fikk plassen til Surnadal.

G19 med åpne treninger frem til jul.

Ny daglig leder i Nardo FK.

I forbindelse med at daglig leder Sten Stensrud har sagt opp sin stilling i Nardo Fotballklubb med virkning fra 01.01.2019 vil styret i tiden fremover jobbe med å finne en erstatter. Spørsmål vedrørende utlysning etter en ny daglig leder kan rettes til styreleder Elin Stensen.

Dårlige lysforhold på Nissekollen!

Vi beklager at det over tid har vært dårlige lysforhold på 7'er og 11'er bane. Når det gjelder 7'er banen er det skiftet lyspærer, men på lysene mot hoppbakken er det dessverre kabelbrudd i bakken, noe Trondheim kommune får ta seg av til banen åpner igjen 01.04.19. På 11'er banen er det skiftet lys, flere lyspunkter har hatt kabelfeil, dette skal nå være rettet. Et gjennstående problem er nå overgangen kl.19.30, da er det ennå problemer i forhold til treningslyset og timer. Arbeidet fortsetter til alt er ok!

Nardo - Hødd

Fornyet 2.divisjonskontrakt! Sak fra adressa.no.

Vi har fått tillatelse til å publiserer denne saken fra adressa.no etter seieren borte mot Brattvåg. Siste kamp i PostNord-ligaen 2018 spilles i Nissekollen lørdag 27. okt kl. 13:00. Møt opp og hyll guttene!