Nytt tap mot KFUM

KFUM ble for sterke også denne gang. Vertene i Oslo scoret ett mål i hver omgang og vant til slutt 2-0.

POENGDELING FOR DAMELAGET

Uhyre jevnt i bunnstriden i 2.div.

Seier mot Vard Haugesund

3 særdeles viktige poeng ble igjen i Nissekollen etter seier mot Vard Haugesund.

Supersøndag i Nissekollen!

På søndag spiller begge våre 2. divisjonslag hjemmekamp. Herrelaget møter Vard Haugesund kl. 16:00 før damelaget møter KIL/Hemne kl 19:00. Begge lag trenger poeng og all den støtte de kan få. Velkommen!

Blink - Nardo

Det ble poengdeling mot naboene fra Stjørdal etter en tett og jevn kamp. Jevnt er det også i bunnen av PostNord-ligaen.

NARDO FK INTERNLOTTERI 2018 ER I GANG!

Salgsperiode er 03.09 til 23.09.18. Når loddboken er solgt, betalt gjerne med VIPPS, 98113.

Stjørdals Blink - Nardo

På lørdag reiser vi til Stjørdal for å møte Stjørdals Blink. Vårkampen endte 2-1 i stjørdalingenes favør. Ta turen da vel! Det er gratis inngang.

Tap mot Bryne

Seier mot Kjelsås!

Vi fortsetter den gode høstsesongen med 3-1 seier mot Kjelsås

Miniserien høst 2018

Terminlisten for Miniserien i høst er klar.