Andreas Fossli er tilbake i Nardo!

Det er med glede vi kan avsløre at Andreas er tilbake i burgunder!

Andreas Fossli er født i 97 og er klar for sin andre periode i Nardo. Han spilte for G16 laget vårt som ble kretsmestere i 2013. Det samme året fikk han også debuten sin i seniorfotballen da han hadde flere opptredener for vårt andrelag som rykket opp fra 4.divisjon det året. Etter dette har han spilt for Strindheim, Kvik og de to siste sesongen for Byåsen.

Det må også nevnes at han er en meget habil futsalspiller og spiller for våre venner i Utleira og har allerede vært på flere landslagssamlinger og er også tatt ut i landslagstroppen som skal spille Nordisk Mesterskap 5-9 desember.

Vi tok en prat med Andreas for å høre hvorfor han nå er tilbake i Nardo?
"Det var et naturlig valg for meg å komme tilbake til Nardo. Jeg kjenner en god del av spillerne fra før og vet at trenerteamet er dyktige. Ved å komme tilbake til Nissekollen er jeg sikker på at jeg kommer til å ta steg både sportslig og personlig. Jeg har hatt flere gode samtaler med Tormod hvor han har lagt fram hvilke tanker han har rundt klubben og meg for 2018-sesongen. Jeg synes dette virker veldig lovende og ikke minst spennende. Jeg ser fram til å bli kjent med spillergruppen, samt å jobbe tett med Tormod og resten av trenerteamet."

Vi fikk også Tormod til å kommentere det nyeste tilskuddet til troppen:
"Det er veldig gledelig å ha Andreas tilbake i Nardo. Han var her jo som aldersbestemt spiller og hospiterte litt med a-laget. En ung spennende angrepsspiller som er god 1 mot 1, bra steg og blitt fysisk robust. Har tydeligvis dratt god nytte av futsal der han sammen med Morten er en del av landslaget. Det er viktig for oss som klubb å tilrettelegge på best måte i samarbeid med Utleira. Ikke minst for å styre intensitet og belastning, slik at Andreas kan utvikle seg videre på begge arenaene. Jeg har hatt gode samtaler med Andreas underveis og er sikker på at han vil tilføre oss masse både sportslig og sosialt."

Vi ønsker Andreas velkommen tilbake til Nardo og takker begge for praten!