Avskjedshilsen fra Albert!

Som de fleste har fått med seg er Albert klar for nye utfordinger, og han har i den forbindelse sendt oss en liten avskjedshilsen!

Til hele min Nardo «familie», det er med et tungt hjerte jeg må innse at min tid som Nardospiller er slutt for denne omgang. Etter en god prat med Tormod har jeg bestemt at jeg fortsetter min kariere i Byåsen for neste sesong, dette er er en beslutning som har vert veldig vanskelig å ta men pga familie og jobbsituasjon er dette det beste for meg for sesongen 2018. Jeg er en type som må enten være med 100% all in eller ikke noe, å sånn som det ser ut nå så trur jeg ikke det kommer til å skje dessverre. Forlater da Nardo etter 6 utrolige fine år, der jeg har gledet meg til å komme på trening å treffe alle mine medspillere og et trenerteam som har gidd mæ så mange gleder hver dag. Jeg kom før 2012 sesongen å fra dag 1 skjønte jeg at dette var den riktige klubben for meg å være i å spille fotballen jeg vil. Da jeg hørte at Tormod var en veldig dedikert og disiplinert trener som krever veldig mye av sine spillere var jeg ikke i noe tvil hvor jeg skulle spille , å det stemte veldig mye det inntrykket jeg fikk både av han og hele klubben. Vanligvis så snakker man både om opp og nedturer men jeg kommer egentlig ikke på noen nedturer i mine 6 år som Nardospiller, fordi hvert år så ble vi dømt til å kjempe i bunnen for å unngå nedrykk av alle «ekspertene». Men gang på gang har vi visst at det er ikke størrelsen på budsjett elr hvilken navn man henter inn, men størrelsen på hjerte av hver enkelt spiller man har som kan gå ut der å blø for den drakta hver lørdag/søndag når det gjelder. Å det får man vite i Nardo at det er det som gjelder fra dag 1, å hvert år så har æ vært heldig å hatt medspillere og trenerteam som har hatt den samme innstillinga som jeg har og som kreves på fotballbanen til å gi 100% hver dag å ikke minst KREVE mye fra hverandre å seg selv. Nardo er det perfekte eksemplet på hvordan en klubb skal drives å skal opptre, der klubben går foran alt uansett å det er det som gjør at hele Nardo vill være i mitt hjerte for alltid fordi det har gjort meg til en mye bedre person utanfor banen å faktisk en bedre spiller på banen. Vil trekke fram spesielt 2012 sesongen det vi kom på 2 plass bak Kristiansund etter å ha kjørt over de i 2 omg på deres hjemmearena. Også vil jeg trekke fram 2016 sesongen der halvparten av avdelinga rykket ned å vi vart også da dømt for nedrykk, men sammen klarte vi å skrape sammen nok poeng til å være med på det som nå er nivå 3 i toppfotball i Norge. Vi viste virkelig hva som bor i hver enkelt da vi tok tak å snudde den dårlige perioden vi var i for så vise at vi er verdig til å være en del av toppfotballen, noe av det stolteste æ har vært med på å kommer aldri til å glemme det! Vil takke alle sammen for 6 utrolige år, alle spillere, hele trenerteamet og alle med et hjerte i Nardo lykke til neste sesong. Ønsker dere kun det beste fordi dere fortjener det fra deres nr 1 supporter. Heia Nardo , fotball er lænt.

Mvh Albert Berbatovci #22 , #8