Eat Move Sleep cup: PRAKTISK INFO

I morgen tidlig sparkes årets Eat Move Sleep cup i Nissekollen i gang. Vi ønsker alle spillere, trenere, lagledere, foreldre, bestefordeldre og andre hjertlig velkommen. Her er litt praktisk info:

rkering: Det er ikke mulig å parkere på Nissekollen-siden av Torbjørn Bratts veg. Se parkeringskart under. Det vil stå parkeringsvakter for å bistå med parkering. NB! Ingen parkering på fremsiden av Kiwi på lørdag!

- Nissekollen har gode bussforbindelser. Buss 22 og 8 stopper rett ved Nissekollen. Holdeplass: Fiolsvingen. Se www.atb.no for busstider

- Når dere kommer til Nissekollen, må lagledere registrere laget/lagene i sekretariatet. Dette ligger i 2. etasje i klubbhuset, inngang fra oppsida.

- Event Medics står for sanitet. De har base ved siden av speakerboden. Se vedlagte banekart for plassering. De har telefonnummer 412 00 514

- Ved draktlikhet har vi vester til utlån. Disse kan hentes i sekretariatet.

- Det er mulig å benytte seg av garderobene. Disse ligger i første etasje i klubbhuset. Her er det også toalett. Det er også flere toaletter i 1.etasje på klubbhuset og i 2. etasje i klubbhuset, både i nydelen og gammeldelen.

- Kampene spilles med varighet på 2 x 13 min. 3er spilles med 1x13 min.

- Vi tar både kort og kontant, men anbefaler Vipps. Nummeret er 98113. (Velg "Betal", ikke "Vipps en venn")

- Banekart: Se nederst. Legg merke til at banekartet er i 3 versjoner da vi må flytte baner underveis i cupen. Se klokkeslett!

Velkommen!

Hilsen arrangementskomiteen.