Årets første 3poenger!

Etter 0-0 mot Arendal og 0-3 mot Skeid var det på tide å få satt årets første scoring og å få årets første seier mot Fløy-Flekkerøy

Nardo var påskrudd fra start, og det var tydelig at de hadde fått beskjed om å stå høyt i banen mot dagens motstander Fløy-Flekkerøy. De første 5 minuttene var preget av høy tenning og mye duellspill. Ingen av lagene klarte å få tatt ned ballen og satt i gang spill langs bakken før Christoffer Engan får tak i kula og løper ned venstrekanten etter 7 minutter. Han legger ut til Arne Gunnes som får avsluttet fra 10 meter, men ballen stryker tverrligger. Ikke før undertegnede hadde fått oppdatert Twitter om dagens første målsjanse lå ballen i nota bak Fløy-Flekkerøys keeper. Målet kom på en liknende situasjon på høyre side, der det er Engan som får skutt denne gang. Fra 7 meter setter han ballen opp og bak Andreas Juvet Hoppestad i Fløy-Flekkerøy-målet.

Etter 18 minutter får Morten Strand ballen i mellomrommet, og slår igjennom målscorer Engan med en småfrekk tunnellpasning. Engan setter ballen i mål med største selvfølgelighet, men målet blir annullert for offside. Fløy-Flekkerøy får sin første målsjanse etter 22 minutter da Nardo er noe avventende i duellspillet inne på egen halvdel. Fløy-Flekkerøy-spiller Torje Wichne avanserer til 16 meter før han legger ballen nede i hjørnet bak Henrik Bakke, muligens via et Nardobein.

Nardo fortsetter å føre kampen etter Fløy-Flekkerøys mål og går etter 30 minutter opp til 2-1. Målscorer denne gang var Sander Nordeide. Engan slår en corner fra vår venstre side, Fløy-Flekkerøy får halvklarert ut til 16 meter det Morten Strand får ballen og prøver på noe som kan ligne et skudd. Ballen spretter inn til Sander som står helt alene og får snudd seg og skutt i en bevegelse.

Rett etterpå er vi nære 3-1 da Bendik Lysvåg kommer alene med keeper fra skrått hold ute på vår høyre side. Keeper redder og ballen spretter ut til Engan som legger ballen 10 cm over tverrligger. Keeper var ute av spill, men det var vel noe annen trafikk foran målet der. Rett før pause får Arne Gunnes en kjempesjanse da det er fullstendig kaos i Fløy-Flekkerøys felt. Et forsøk på å heade tilbake til keeper slår feil, og Arne skal bare ta ned en høy ball og trille ballen bak keeper, men feiler i mottaket. Vi går til pause med en særdeles fortjent 2-1 ledelse.

I andre omgang er det et litt annet Fløy-Flekkerøy-lag som kommer på banen. De jobber hardere og vi mister litt initiativet over kampen. Selv om Fløy-Flekkerøy er mer med skaper de ikke noen særlig store sjanser før Jakob Toft utlikner etter 65 minutter. Nardo våkner til liv igjen etter målet og herfra og ut er det full tenning i kampen fra begge lag. Både de 22 ute på banen og de som sitter på benken. Etter 75 minutter får Christoffer Engan ballen i feltet til Fløy-Flekkerøy. Fløy-Flekkerøy-spillerne er særdeles avventende, og Engan får etter hvert trillet ballen videre til Arne Gunnes som bredsider ballen kontrollert inn nede i hjørnet til høyre for Fløy-Flekkerøys keeper. Nardo er igjen i ledelsen! Resten av kampen er preget av at Fløy-Flekkerøy pumper folk fremover. De skaper noen halvsjanser, men etterlater seg store kontringsrom som Nardo er nære på å klare å utnytte ved flere anledninger. Vi rir av presset og tar årets første 3poenger! Deilig!