Tap mot Vard Haugesund

Beksvart lørdag i Vest.

Forrige tur til vestlandet medførte at vi var nære på å få med 3 poeng hjem i en særdeles god bortekamp, noe vi håpet på å gjenskape i lørdagens bortekamp mot Vard Haugesund. Sånn skulle det absolutt ikke gå... Vi henger ikke med fra start og kommer under allerede etter 6 minutter da Vard får frispark inne på vår halvdel. Ballen slås inn i feltet, treffer bakken og muligens også at Nardobein før den til slutt havner bak Henrik Bakke i målet. 

Etter 30 minutter skaper vi vår første sjanse, men den er til gjengjeld STOR! En Vardspiller feilberegner et innlegg, og ballen regelrett treffer Ole-Andreas Skogvold på bakerste. Touchen blir dessverre hakket for hard og han kommer litt for nære keeper og avslutningen går dessverre over tverrligger fra kloss hold. Noen få minutter slår Vard en tidlig bakromspasning som Henrik Bakke leser mesterlig. Han er ut på 25 meter og først på ball. Uheldigvis går klareringen rett i Vards Oddbjørn Skartun og tilbake i retning Nardomålet. Henrik får opp høyrelabben i ren refleks og dommeren viser det røde kortet. Mats Nikko van der Weel som for øvrig tidligere i kampen har fått en trøkk i ansiktet byttes ut og inn i målet kommer Preben Øien. 

Noen minutter går Vard opp i 2-0 ved Eirik Baugstø og da ser det dessverre helmørkt ut. Til tross for dette hever vi oss mot slutten av omgangen og det er vi som har mest ball uten å skape det helt store. Vi er også godt med i starten av andre omgang uten å få uttelling og spikeren i kista får nevnte Oddbjørn Skartun æren av å sette da han blir spilt igjennom og setter 3-0 etter 70 minutter. 

Som om det ikke er nok at vi taper og at Henrik har fått rødt så blir Sander Nordeide skadet mot slutten. Ettersom Jørgen Solli og Eirik Trondsen har blitt byttet inn avslutter vi kampen med 9 mann. Dessverre har det vist seg i etterkant at Sander har pådratt seg et brudd i ankelen. 

Tormod som selvfølgelig er skuffet over tap sier etter kampen at han savner mer råskap i boks og at han savner at vi er påskrudd fra start. Han synes vi henger godt med mellom 2-0 og 3-0 og at vi fort kunne ha scoret et mål og satt press på Vard, som likevel vinner fullt fortjent til slutt. Fremover vil det jobbes med det som var kjennetegnet til Nardo i fjor, nemlig defensiv trygghet. Offensivt har det vært mye bra i enkeltkamper.

Høydepunkter fra kampen ser du her: 

https://youtu.be/Ha5MDX0RwWk

 

Facebook

Støtt oss!

Lytt til Nardosangen

HER

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift