Nysigneringen Reginiussen fra start mot Vålerenga2!

Når vi møter Vålerenga 2 på Intility Arena i Oslo klokken 18:00 er det med et nytt fjes i startelleveren. Christian Reginiussen har signert for Nardo FK og går rett inn i laget mot Vålerenga 2 i kampen om viktige poeng mot laget som ligger rett over nedrykksstreken med 2 poeng mer enn oss. 

Christian kommer fra Alta og har spilt over 200 kamper for klubben i tillegg til at han har vært innom Ranheim og Strindheim. Han er tredje bror Reginiussen som spiller fotball i Trondheim. Fra før spilller som sikkert kjent for de fleste storebror Tore i Rosenborg og Mads i Ranheim. 

 

Hovedtrener Tormod sier følgende om Christian:

- Vi var i kontakt i vinter, men studier gjorde det vanskelig med tanke på fotball. Han har fullført studier i fysioterapi nå i vår og trent med oss siden seriestarten. Han blir med oss ut vårsesongen og starten av høstsesongen før han flytter hjem til Alta med familien. Vi har hatt god dialog med Alta underveis og dette er en vinn-vinn situasjon for alle parter. Vi får inn rutine og en målfarlig spiller, Christian selv får matching og Alta får en spiller i god form når han reiser nordover. Christian har over 200 kamper i 2 div / Obosligaen

 

Kampinfo:

Facebook

Støtt oss!

Lytt til Nardosangen

HER

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift