Seier på Intility Arena

Vi vinner til slutt 2-1 borte mot Vålerenga 2 og klatrer med det over nedrykksstreken.

Vi har spilt et par gode bortekamper tidligere i år, mot Kjelsås og Bryne, men baklengsmål i sluttminuttene i begge disse gjorde at vi til slutt tapte mot Kjelsås og mistet seieren mot Bryne. Endelig skulle det lykkes å få med seg full pott hjem til Nardo! 

Vi skaper kampens første sjanse etter 11 minutter når Arne Gunnes legger ut til Bendik Lysvåg som brenner til med venstre fra 6 meter. Avslutningen går dessverre over. Etter 16 minutter får Vålerengas Simen Juklerød ballen på 17 meter og skyter på direkten nede i hjørnet til høyre for Henrik Bakke. Vålerenga leder med det 1-0 etter å ha scoret på sin første sjanse. Vi skaper et par gode sjanser til utover omgangen, og Enga får også en stor en rett før pause når Peter Michael lurer offsidefellen og etter hvert får avsluttet. Bakke gjør en god jobb da han er tidlig ute og får avverget. 

Vi går ut i 2.omgang med tro på at det er mulig å snu dette, og allerede etter 49' minutter får vi uttelling. Vebjørn Vinje slår et tidlig innlegg på pannebrasken til Christoffer Engan som enkelt header inn uttellingen. Det målet gjorde godt for både Nardo og kampen. Der 1. omgang var preget av dårlig tempo og tilsynelatende lite interesse er 2. omgang overhodet ikke det. Begge lag er særdeles interresserte i å få med seg 3 poeng fra denne kampen. Vi har en del ball utover, men Vålerenga slipper til på et par kontringer og skaper noen halvsjanser, men det er vi som får uttelling denne gang. Debutant Christian Regiuniussen vinner en duell og stusser ballen til Bendik Lysvåg som skyter på direkten fra 16 meter. Vi leder 2-1! 

Mot slutten blir vi naturlig nok presset lave, og Enga er nære på å få utliknet når Borchgrevink klinker ballen i krysstanga fra kloss hold og når Bakke bokser ballen i føttene på Meira, men denne gang holder vi unna og får med 3 herlige poeng tilbake i bagen til Nissekollen. 

Vi har tatt en prat med trener Tormod Bjerkeset som har følgende å si om kampen: 

-Meget bra gjennomført bortekamp mot et meget bra lag med 6 a-spillere fra start. Solid defensivt, hvor vi ikke slipper de mye til. De scorer på 1 av 2 sjanser i 1 omgang. Sterkt å snu matchen siste timen med to flotte scoringer. Vi er ikke helt på første 25 min, men derfra ut er det solid. God struktur i laget i ulike presshøyder, og vi står godt i duellspillet. Vi blir spilt litt lavt siste 12-13 min, men endrer til 5 mann bak og står godt mot det presset som ofte kommer i slike kamper borte. Offensivt er vi god når vi får variasjon med å true både i bakrom og mellomrom. Vi tar godt vare på ballen i perioder og gode spillvendinger gjør at vi også får løftet backene og etablert oss i korridorene. Vi står fram som et godt kollektiv i dag. Gutta legger ned en voldsom innsats, moral og vinnervilje.

 Høydepunkter fra kampen ser du her: https://www.youtube.com/watch?v=HGpqkxak2KE&feature=youtu.be

Lysvåg og Engang fornøyde målscorere. 

Facebook

Støtt oss!

Lytt til Nardosangen

HER

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift