Fløy - Nardo

Vi kom under mot Fløy, men med alle mann i angrep, inkludert keeper Bakke, scorer Vebjørn Vinje på corner på overtid og 1 poeng blir med hjem til Nissekollen.

Høydepunkter ser du HER

Tormod hadde følgende å si i etterkant av kampen:

"Igjen synes jeg vi gjør en god kamp. Vi er ikke på nivået fra Skeidkampen, men likevel fremstår vi solid i mange faser. Defensivt står vi godt og Fløy produserer ikke mer en 2 sjanser på eget gress.  Vi er kompakte, har stort sett god struktur og har bra kontroll i egen boks. Offensivt produserer vi gode sjanser. Ikke så mange, men på 0-0 har vi 3 enorme muligheter etter godt spill. Amund har to avslutninger fra 5 meter, den første etter glitrende kontringsspill. Jarl Magnus får også en enorm mulighet fra 5-6 meter, men blir litt ubesluttsom. Muligheter som begge to normalt setter kontant i mål.  Fløy tar ledelsen på den første og eneste situasjonen i vår boks hvor vi er litt ubesluttsomme. Men vi kommer tilbake med en god sluttspurt, legger om til 3-3-4 og får fortjent 1-1 ved Vebjørn på en dødball. All honnør til spillerne for god moral og de går virkelig i krigen for hverandre om dagen."

Kampfakta: