Seier mot Kjelsås!

Vi fortsetter den gode høstsesongen med 3-1 seier mot Kjelsås

HØYDEPUNKTER

KAMPFAKTA

Allerede før det første minuttet hadde passert var Christoffer Engan nære på å komme alene gjennom med Kjelsåskeeper Erik Sleipnes Sivertsen, men han ble etter hvert løpt opp av Kjelsåsforsvaret. Sivertsen var for øvrig Nardospiller i perioden 2010-2012. Jørgen Bjerve scorer første mål 18 minutter ut i kampen etter et langt innkast, og Amund Vingelen øker til 2-0 etter 27. minutter da Bendik Lysvåg nærmest skyter ett innlegg langs bakken mot Amund som styrer ballen i mål fra kloss hold. Kjelsås produserer vel ikke en kvalifisert målsjanse i første omgang, og det kunne fort stått både 3 og 4-0 til pause da nevnte Vingelen er to ganger alene med keeper uten å få ballen i mål.

Kjelsås er mer påskrudd allerede fra start i andre omgang, men vi får likevel økt til 3-0 da Jørgen Solli snurrer rundt med Kjelsåsforsvaret på venstresiden før han slår inn. Keeper får stoppet innlegget, men ballen havner i føttene til Bendik Lysvåg som enkelt setter ballen i mål etter 54 min. Allerede 4 minutter etterpå reduserer Kjelsås på corner. Kjelsås har mest ball herfra og ut, men vi holder unna forholdsvis komfortabelt og tar med det høstens fjerde seier på 6 kamper.

Vi har tatt en prat med Tormod som har følgende å si om gårsdagens kamp:

"På ny gjør vi en god kamp. Med mange spillere i god form, kvalitet på trening og god entusiasme de siste ukene var vi ganske sikker på at det i dag var opp til oss selv. Vi har en god plan som følges opp av spillerne. Høstsesongen så langt har gitt oss en god porsjon selvtillit som lag og i dag gjør vi en forrykende 1. omgang. Tar tak fra start og kjører omgangen totalt. Bunnsolid defensivt igjen og offensivt skaper vi sjanser på løpende bånd. Leder 2-0 til pause, men etter mitt subjektive syn på kampbildet kunne det gjerne vært 4-0. 2. omgang blir litt blandet drops, vi blir nonchalante, spesielt i midtbaneleddet som gjør at Kjelsås får mer initiativ. Uten å skape all verden. Vi blir i pausen enige om å ikke bli feige, gå for 3-0 og når det skjer ved Bendik har vi god kontroll. Siste 15 min blir vi utfordret på mye direkte spill mot 2 spisser og de får et visst trykk på dødball, men vi håndterer det bra. Alt i alt fortjent at poengene blir igjen på Nissekollen."