Blink - Nardo

Det ble poengdeling mot naboene fra Stjørdal etter en tett og jevn kamp. Jevnt er det også i bunnen av PostNord-ligaen.

Vi var det beste laget i første omgang og fikk uttelling da Lars Arne Togstad headet inn 0-1 20 minutter ut i kampen etter en dødball. Vi hadde flere sjanser i løpet av omgangen, men klarte dessverre ikke få flere baller bak Blinks keeper Thomas Lia. I andre omgang klarte Blink å tilrive seg et visst initiativ og fikk reddet 1 poeng da Vegard Fiske scoret på heading rett før slutt. Uavgjort gjør at det er særdeles jevnt i bunnen av 2.div med 7 kamper igjen å spille.

Tormod hadde følgende å si om kampen:

"Bra gjennomført bortekamp, hvor kampplanen fungerer godt. Vi gjør det vanskelig for Blink i vårt høye aggressive press og de blir i stor grad tvunget til å slå langt. Vi dominerer første omgang og får mange gode overgangsmuligheter både høyt og lavt i banen. Ledelsen bør være større enn 1-0 til pause. Dessverre får vi ikke satt noen av de store sjansene. I andre omgang har Blink litt initiativ, og skaper 2 målsjanser som Henrik tar seg av. Dessverre holder det ikke helt inn da de får 1-1 i 89 min. En intensiv og tett kamp med mye kriging og temperatur som gjerne hører med i lokaloppgjør. Vi lykkes i store perioder med riktig presshøyde og med planen om å utnytte bakrom (1. omg) og korridorer. Vi står nok engang virkelig fram og hadde et lag fortjent seieren mener jeg det definitivt burde vært Nardo.Bra gjennomført bortekamp, hvor kampplanen fungerer godt. Vi gjør det vanskelig for Blink i vårt høye aggressive press og de blir i stor grad tvunget til å slå langt. Vi dominerer første omgang og får mange gode overgangsmuligheter både høyt og lavt i banen. Ledelsen bør være større enn 1-0 til pause. Dessverre får vi ikke satt noen av de store sjansene. I andre omgang har Blink litt initiativ, og skaper 2 målsjanser som Henrik tar seg av. Dessverre holder det ikke helt inn da de får 1-1 i 89 min. En intensiv og tett kamp med mye kriging og temperatur som gjerne hører med i lokaloppgjør. Vi lykkes i store perioder med riktig presshøyde og med planen om å utnytte bakrom (1. omg) og korridorer. Vi står nok engang virkelig fram og hadde et lag fortjent seieren mener jeg det definitivt burde vært Nardo."

HØYDEPUNKTER

KAMPFAKTA