Fillip Jonassen Mørkved har signert for Nardo!

Fillip kommer fra Ballstad UIL og har scoret 22 mål på 38 kamper for 4.divisjonsklubben. Vi har tatt en prat med Fillip. Se hva han har å si her.

Velkommen til Nardo, Fillip! Kan du si noen ord om deg selv?

Jeg er 19 år og kommer fra Lofoten. Har flyttet ned til Trondheim for å spille fotball og etterhvert studere.

Hvilke klubber har du spilt for tidligere?

Har spilt for Flakstad IL, Kongsvinger Toppfotball og Ballstad UIL.

Hvorfor valgte du å signere for Nardo?

Jeg valgte å signere for Nardo fordi de er en klubb med ambisjoner. De ønsker å utvikle spillere, noe som passer meg perfekt. Rammene rundt klubben og trenerapparatet er veldig bra. Og jeg ble veldig godt tatt i mot og de gjorde det lett å komme inn i gruppen.

Hvilke ambisjoner har du for resten av sesongen og videre i karrieren?

Jeg har som mål å kunne få spilletid resten av sesongen, og bare utvikle meg mest mulig resten av sesongen. Etterhvert vil jeg selvfølgelig prøve å spille med til en startplass. Jeg vil bare utvikle meg mest mulig, og mener Nardo var det beste valget for det.

Vi har også snakket med trener Tormod Bjerkeset som har følgende å si om nyervervelsen:

Spennende unggutt. 99-modellen har blant annet bra fysikk, stor gjennombruddskraft og et tungt skudd. I tillegg er Fillip veldig sympatisk og ydmyk og en type som har glidd godt inn i gruppa på kort tid. Det er selvfølgelig et stort steg opp for han å spille i 2 divisjon, men vi har stor tro på at Fillip på litt sikt vil ta stegene som er nødvendig. Han har absolutt forutsetningene og er villig til å legge ned det arbeidet som kreves i tiden fremover. Vet også at andre klubber har vist interesse for han. Det blir veldig spennende å kunne få utvikle Fillip videre i Nardo.

Vi ønsker Fillip lykke til i Nardo FK!