TRONDHEIMS ØRN BLE FOR STERKE FOR DAMELAGET I SERIEAVSLUTNINGA

Men alt håp er ikke ute.

2.DIV TRONDHEIMS ØRN VS NARDO 4-0 (3-0)

Ørn Arena

Tilskuere ca. 100

Vi hadde trua og håpet, men det ville seg ikke for Nardojentene mot Trondheims-Ørn idag. Premissene var lagt, vi måtte ha minst uavgjort og Fortuna måtte vinne med mere enn 6 mål mot Surnadal for at vi skulle være sikre på å fornye i 2.div.

Fortuna gjorde jobben for oss, de vant 11-1, men vi klarte desverre ikke å innfri forventningene etter 3 sterke kamper.

Alvoret kom nok sigende på dette unge laget når kampen nærmet seg, og vi gikk nok på banen med litt for høye skuldrer.

Trondheims-Ørn var bedre enn oss idag, men vi får sjanser og vi burde ha scoret 2-3 mål før pause vi også og da hadde det nok blitt en helt annen kamp.

Med dette tapet havnet vi nest sist i årets 2.div, kun et fattig poeng bak Surnadal.

Alt håp om 2.div.spill neste år er imidlertid ikke ute for oss.Vi må ha litt hjelp fra Fortuna, som ble avd. vinner skal spille kvalik om opprykk til 1.div. De møter Innstrandens og Snøgg, og 10. nov. faller avgjørelsen. Hvis Fortuna rykker opp så berger vi plassen. Så da må vi bare vente i spenning og si HEIA FORTUNA.