Brattvåg - Nardo

I går reiste vi til en antatt vanskelig og ikke minst særdeles viktig bortekamp mot Brattvåg. Med tap og resultater i andre kamper som ikke hadde gått vår vei kunne vi ligget under nedrykksstreken før siste kamp hjemme mot Hødd, men den gang ei! Vi leverer en kjempekamp fra start til slutt, og etter mål av Frøner x2, Sandvik og Engan vinner vi 4-1 og berger plassen i PostNord-ligaen! Det blir 2. divisjonsfotball i Nissekollen også i 2019!

Vi har tatt en prat med trener Tormod som hadde følgende å si etter kampen:

- Imponert over at vi leverer årsbeste når det gjelder som mest. Vi har en kampplan som sitter 100 %. Gutta leverer rett og slett strålende prestasjoner over hele linja. Vi tar tak i kampen fra start, er bunnsolide defensivt i et godt variert press. Brattvåg har knapt skudd på mål før de siste 10 minuttene. Offensivt er vi gode både i etablert og i overgangsspillet, med bra tempo, rytme og presisjon.

Vi scorer 4 mål på bortebane, spiller god offensiv fotball samtidig som vi forsvarer oss mesterlig. Igjen viser vi at er dyktige til å utnytte motstandere som spiller 3-5-2. Nå gleder vi oss voldsomt til å avslutte sesongen hjemme mot opprykksjagende Hødd, et lag vi slo 3-2 borte i vårkampen.

HØYDEPUNKTER

KAMPFAKTA