Hjelp Nardo Fotballklubb med å unngå konkurs!


Økonomisk støtte til Nardo fotballklubb

Nardo Fotballklubb har dessverre fått noen utfordringer økonomisk. Klubben avholdt nylig et ekstraordinært årsmøte hvor ulike forslag til kostnadsredusering ble diskutert. Det ble opprettet en aksjonsgruppe som nå jobber svært målrettet i ukene fremover med ulike tiltak for å berge klubben. Denne spleis-aksjonen er en del av nettopp dette, da vi er helt avhengig av å få inn noe frisk kapital. En eventuell konkurs vil ikke true bare A-lagets satsning men hele klubben og dens aktivitetstilbud som sådan.

Vi appellerer til ALLE av Nardo bydels innbyggere, spesielt Nardo Fotballklubbs nåværende og tidligere medlemmer, det lokale næringslivet og øvrige kollegiale fotballklubber i byen om å bidra til denne innsamlingsaksjonen! Både store og små bidrag mottas med takk!

Nardo Fotballklubb har eksistert siden 1971, og en relativt stor andel av bydelens 25 000 innbyggere har, eller har hatt et forhold til klubben opp gjennom årene. Støtt oss i arbeidet med å opprettholdet dette unike og positive aktivitetstilbudet for gutter og jenter i nærmiljøet ditt!

Vi er mange i bydelen, og med venners venner er vi enda flere. Så del gjerne spleisen vår på Facebook!

Med hilsen Aksjonsgruppa i Nardo Fotballklubb


https://www.spleis.no/project/59477/description

Facebook

Støtt oss!

Lytt til Nardosangen

HER

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift