Innspill til arbeidsgruppen

På årsmøtet 20.12.2018 ble Nardo's medlemmer oppfordret til å komme med gode idéer til kortsiktige og langsiktige tiltak for å skaffe friske midler inn til klubben. Arbeidsgruppen, som ble nedsatt på møtet, er allerede godt i gang med dette arbeidet, og ønsker konkrete innspill fra øvrige medlemmer. Ingen idéer må bli usagte, og alle forslag tas i mot med takk.

Arbeidsgruppens frist overfor Styret er 9.januar, så vi har ingen tid å miste. Ta kontakt med noen i arbeidsgruppen, så blir forslagene tatt med i arbeidet.

Arbeidsgruppen består av følgende personer:

Ole Jørgen Johnsen, ojjohnsen(ætt)yahoo.no

Stein Roger Arnøy, stein-roger(ætt))ecde.no

Fredrik Hellevik, frikk72(ætt)yahoo.no

Eli Knudsen, post(ætt)eli.no

Vegard Olsen, dr.vegardo(ætt)gmail.com

Øystein Forseth, foroys(ætt)hotmail.com

Eilif Pedersen, Eilif.Pedersen(ætt)ntnu.no

Mandatet gitt av Styret er, kort sagt, å se på inntektsbringende og kostnadsreduserende tiltak for å drifte klubben videre med tilsvarende sportslig aktivitetsnivå som i dag.

På vegne av arbeidsgruppa

Vegard Olsen