EN HEDERSMANN TAKKER AV

Går over i pensjonistenes rekker

En hedersmann har gått over i pensjonistenes rekker, Geir Eriksen, navnet gir assosiasjoner langt utenfor Nissekollen. Geir var med å starte opp Nardos damelag i 2012 , før det var han trener for Nardo sine juniorer og flere aldersbestemte lag på jentesiden. Han har siden jobbet utrettelig med damelaget og har en stor del av æren for at damelaget er kommet dit det er idag.

Heldigvis slutter han ikke sitt virke i Nardo og Nissekollen, og vi håper selvfølgelig at han fortsetter i mange år enda, klubben trenger slike kontinuitetsbærere nå.

Vi ønsker Geir lykke til med pensjonisttilværelsen og håper å se ham enda oftere i Nissekollen heretter. 🎉🎉🎉⚽⚽⚽