NARDO FK J17 ER PÅ GOTHIA CUP

Det eneste laget fra Nardo.

NARDO J17 ER PÅ GOTHIA CUP.

Som eneste representant for Nardo FK er vårt J17 lag på besøk hos broderfolket i Gøteborg og en av verdens største fotballturneringer.
1680 lag er påmeldt turneringen fra hele verden, og her skal lille Nardo prøve å gjøre seg bemerket.
J17 laget er flotte ambassadører for Nardo FK og Trondheim her nede.
Det er meget høy kvalitet på denne turneringen. I innledende runder møter våre jenter knalltøff motstand, og i 1.kamp i går møtte de Lerum FK, et lokalt lag her fra Gøteborg. Dette laget ble nr 2 i denne cupen ifjor og er skyhøye favoritter til å vinne hele greia i år.
Våre jenter spilte en av sine beste matcher av året, til tross for 3-0 tap så er dette meget lovende for resten av cupen. Vi leverte spill av høy klasse og med litt mere hell kunne vi fort ha puttet både 2 og 3 mål vi også. Dette var nok det beste laget vi har møtt noensinne, og det sier litt. All heder til jentene for innsatsen.
Idag venter det tyske laget Buntentor fra Bremen og en ny tøff oppgave, men med den spiriten og innsatsviljen som våre jenter viser her nede har vi virkelig trua idag. Buntentor tapte for det siste laget i pulja, som er Stokksund IF fra Stockholm.
Vi følger laget på nært hold og vil komme med flere oppdateringer utover i uka.
Igår kveld var det offisiell åpning av Gothia Cup på Nya Ullevi, med 40000 på tribunen, en opplevelse for livet.