Nidaros Security AS, ny samarbeidpartner for Nardo FK, ut 2019

Vi sikrer dine interesser slik at du kan fokusere på det du er best på. Lang og bred erfaring fra vakthold og politiarbeid sikrer deg en komplett tjeneste uten overraskelser.

Nidaros Security AS er et offentlig godkjent vakt og sikkerhetsselskap
som tilbyr en lang rekke tjenester i  Midtnorge.

Blant annet vektertjenester og ordensvaktoppgaver, utført med særlig vekt på god service innenfor sceneovervåking, områdesikring, arrangementsikkerhet, backstage service, VIP close protection, konsulentvirksomhet, privat etterforskning, problematikk i forbindelse med stalking, spaning m.m.
Hvert oppdrag er basert på grundig planlegging i samarbeid med oppdragsgiver.

I tillegg er de opptatt av at kundene skal føle seg vel ivaretatt, både før, under og etter transport.
Etter avtale sørger de for transpor til og fra flyplass, ved forretningsbesøk, representasjon, sightseeing,
bryllup etc. Erfarne sjåfører sørger for en behagelig kjøreopplevelse for passasjerene.

Med mer enn 100 års erfaring fra politiet og inngående kunnskap om sikkerhet, kan Nidaros Security
trygt si at de kan hjelpe deg med dine sikkerhetsbehov.

Du finner dem i Nardoveien 4. Tvers over veien fra Nissekollen.
Kontakt dem når som helst for et pristilbud!

Gründer og Daglig leder

.

Olav Ramirez Husby

Over 30 års erfaring innen service, restaurant, vakt- og sikkerhetsbransjen. Segmentene og ansvarsområdene har vært allsidige og mange, med blant annet drift av diverse større serveringssteder.