ALPHA IT er med Nardo FK framover som Samarbeidspartner ut 2020

Vår samarbeidspartner er et IKT-selskap som tilbyr tjenester innen ASP, rådgivning og konsulentoppdrag for alle typer forretningsområder til små og mellomstore selskaper.

ALPHA IT gir oss datasikkerhet

Nardo FK tar i bruk ASP. ASP står for Application Service Provider. Det betyr at man setter bort driften og vedlikeholdet av dine datasystemer over til deres serverpark.

Fordeler:

• Slipper anskaffelse av egen serverpark
  • Kan skaleres etter din bedrifts behov
  • Profesjonelle ivaretar drift, support og backup av data
  • Kan koble seg til jobben uansett hvor man er, så lenge man har internett
  • Forutsigbare priser

De samarbeider med blant annet flere store systemvarehus som Visma, Agresso, Superoffice, Mamut, DI med flere og drifter disse økonomisystemene for mange av sine kunder.

• Fri support/service på alle våre tjenester.
  • Suveren på pris for alle tjenester.
  • 100 % fokus på service.

Sverre Romstad

Sitter klar for din bedrift når krasjet er et faktum. Ring han helst før det skjer på Mobil 92404900. Les mer på link

Alpha IT AS

Øvre Flatåsvei 4D