Cup-power i Nardo FK i helgen!

Nardo G13 vant i dag finalen i OBOS-cup med hele 9-2 over Sjetne i Abrahallen.

Nardo-gutta satte standarden fra start av med flere fine angrep hvor de spilte seg ut bakfra, og satte opp kombinasjoner via midten og opp mot spiss og kanter. Etter en del sjansesløseri ledet laget 2-0. Inn mot pause kom Sjetne noe mer inn i kampen og fikk redusert ett par ganger.
Men Nardo ledet 3-2 ved halvtid. I andre omgang skrudde Nardo opp tempoet ytterligere og skåret jevnt og trutt. Samtidig ble det gjort hyppige bytter sånn at hele troppen på 16 spillere fikk betydelig med spilletid! Seieren i dag viser at bredden er stor og at mange har kommet langt når det gjelder den spillestilen vi trener på hver uke! Nå er det bare å forberede seg til cuper med blant annet Heimdal Indoor og Flatås Julecup før det blir juleferie.

Heia Nardo, fotball e lænt!