POENGDELING FOR DAMELAGET

Uhyre jevnt i bunnstriden i 2.div.

2. DIVISJON ORKANGER VS NARDO 1-1 (1-0)

1-0 12 min.

92.min rødt kort til Orkanger spiller nr. 8.

1-1 93 min. Malene ass. Marie M.

Vi reiste til Orkanger og Orkla maskin Arena vel vitende om at dette kom til å bli tøft, men med 8m/s vind og vannrett regn, ble det om mulig enda tøffere. Det ble en underholdende kamp med masse sjanser, der vi nok burde ha klart å tatt med oss alle poengene hjem, men for all del, vi er veldig godt fornøyde med det ene.

Synes vi gjør en utrolig flott match idag, må berømme alle jentene for heroisk innsats.

Orkanger scorer allerede etter 12.min, litt i mot spillets gang, men vi lar oss ikke knekke og vi kjører kampen resten av omgangen.

Vi går høyt ut 2.omg.og kommer til gode muligheter, men glatt bane og vind må nok ta en del av skylda for at vi ikke kommer ajour med hjemmelaget.

70 min. spilt og Andrea takker for seg for dagen etter å ha jobbet utrettelig på høyresida og kommet til masse innlegg og skapt mange farlige situasjoner. Inn kommer Malene Fikseth Jacobsen. Den tidligere toppscoreren fra Mjølner kommer inn i sin 2.kamp for Nardo og sikrer oss det ene poenget 3 min på overtid etter en nydelig frispilling fra Marie.

Med dette resultatet idag gikk vi forbi Byåsen på tabellen og er bare et poeng bak Sunndal. Så det blir utrolig spennende de to siste serierundene,det blir som to cupfinaler på rad.

Først har vi Herd hjemme neste lørdag, før vi avslutter mot Tr.h.ørn på Ørn Arena lørdagen deretter.