NY SEIER TIL DAMELAGET

Thriller både i topp og bunn

2.DIV NARDO VS HERD 3-2 (0-0)

Nissekollen kunstgress.

Tilskuere ca. 50

1-0 55 min. Kristin

2 0 73 min. Synne ass Anne

3-0 75 min Marie straffe ass. Synne

3-1 79 min.

3-2 85 min.

Herd ble sendt hjem til Ålesund med et 3 - 2 tap i sekken av et Nardolag som leverte årsbeste idag. Etter en jevnspilt 1.omg.hvor ingen av lagene kommer til vesentlige målsjanser, går Nardojentene høyt ut i 2.omg. og det går ikke lang tid før dette betaler seg. Et innlegg fra Synne skaper mye trøbbel for Herdforsvaret og Kristin for pirket inn 1-0.Fullt fortjent ledelse til Nardo. Vi fortsetter å stå høyt og Herd kommer ikke til større muligheter. 73 min. Anne slår en langpasning mot Synne som løper fra hele Herdforsvaret og setter sikkert inn 2-0. 2.min. senere utfordrer Synne nok en gang midtforsvaret til Herd og denne gangen må de ty til ulovligheter og dermed straffe,som Lea setter knallhardt opp i nettaket uttagbart for keeper.

På 3-0 føler vi oss rimelig sikre på seier, men vi slipper på en underlig måte Herd inn i kampen igjen ved at de scorer et rotmål i det 79.min.for deretter å sette inn en sluttspurt som får oss på benken til å bite negler. En frisparkperle i det 85 min. gjør at de går opp til 3-2, og de siste min. blir ulidelige. Men vi rir av stormen og får de 3poengene som vi virkelig fortjente.

Må nok en gang berømme hele laget, men spesielt Synne, som er en konstant trussel mot Herd sitt forsvar, og kom fri gang på gang på høyresida og fikk lagt inn sine flotte innlegg.

Nå er det jo slik at tabellsituasjonen er uforandret etter som Sunndal slo Orkanger, så nå blir det siste serierunde som blir avgjørende både i topp og bunn, bare seier er godt nok mot Tr.h.ørn neste lørdag.