FORTSATT 2.DIV.FOR DAMELAGET

Damelaget fikk plassen til Surnadal.

GRATULERER NARDO DAMER.

Denne herlige gjengen pluss flere skal også neste år kjempe i kvinnenes 2.div. Avd. 6. Dette ble klart idag etter at Surnadal/Søya/Todalen trekker sitt lag i 2.div.neste år. Dermed er det klart for fortsatt 2.div.fotball både for kvinner og herrer i Nissekollen.

Vi er dermed det eneste 2.div.laget i Trondheim sammen med Trondheims ørn, fordi Byåsen rykker ned i 3.div.

Vi fikk denne plassen pga.våre sterke resultater i de siste kampene iår og vi klarte dermed å komme oss fortjent foran Byåsen, som nok ikke hadde regnet med at vi skulle komme såpass sterkt på høsten.

Dette er vel fortjent for oss når vi ser tilbake på resultatene i år, mye stang ut og uflaks har preget laget, spesielt i vårkampene, og når bunnstriden ble så jevn som den ble.

Vi føler vi står mye sterkere rustet nå, enn vi gjorde for et år siden og tror nok at vi skal bite sterkere fra oss neste år.

Det er selvfølgelig viktig også for Nardo som klubb og satsingen på damefotballen i Trondheim at vi får være med på 3.høyeste nivå. Viktig for rekrutteringen i Nardo, som har meget gode og sterke lag nedover i systemet på jentesiden. Både J17 og J15 har gode lag og har spillere som helt klart vil hevde seg på seniornivå ganske snart.

Gratulerer til spillere og støtteapparat. 😊